Bίντεο με μοναδικές εικόνες από τη Κύπρο στο τέλος της σελίδας παραγωγής ΚΥΠΡΕΙΚΑ

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

5. Ασφάλεια

Η εταιρία ΚΥΠΡΕΙΚΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

6. Εγκυρότητα Παραγγελιών

Για κάθε προϊόν ορίζεται ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ανά προϊόν, καθώς και αντίστοιχη μέγιστη παραγγελία. Η εταιρία ΚΥΠΡΕΙΚΑ αναγνωρίζει σαν έγκυρη και προς εκτέλεση παραγγελία μόνο αυτές που πληρούν τους όρους χρήσης και έχει εκτελεστεί ένας από τους τρόπους πληρωμής. Μόνο και μόνον τότε θα οδεύει προς εκτέλεση η παραγγελία.   

 

7. Προϊόντα

Ο πελάτης ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα από ανάλογες λεκτικές ενδείξεις και μέσω e-mail από το προσωπικό της εταιρείας μας. Τα προιόντα φέρουν ένδειξη ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ και ΜΕΓΙΣΤΗΣ παραγγελίας.  Γενικά τα προιόντα που παρουσιάζονται είναι μόνο αυτά που είναι άμεσα διαθέσιμα.

 

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

8. Επιστροφές Προϊόντων

 

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται αποδεκτές μόνο μετά από συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας ΚΥΠΡΕΙΚΑ και του πελάτη. Η επιθυμία επιστροφής πρέπει να γίνετε γνωστή από τον πελάτη μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους μέσω του email: shop@kypreika.netΕπιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του κατασκευαστή και συνοδεύονται από την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης. Τα έξοδα παραλαβής του προϊόντος και αποστολής του στην έδρα της εταιρίας μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

9. Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ειδοποιήσει την εταιρεία μας και κατόπιν συνεννόησης πάντα, η επιστροφή του θα γίνεται με χρέωση της εταιρείας μας. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της εταιρείαςα, είτε με αποστολή αυτού, επιβαρυνόμενη η εταιρία με τα έξοδα παραλαβής του, με μέσα της απολύτου επιλογής της και κατόπιν συνεννόησης του ίδιου του πελάτη με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της ΚΥΠΡΕΙΚΑ. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο Πώλησης,  και πλήρη τη συσκευασία του.

 

Δοκιμάστε τα                                      τώρα!

 

Home-made!

1

2

3

4

Easy shopping

 

Secure shopping

 

best products/prices

Best service around, at your fingertips

 

Fresh n' Cheap

Δωρεάν αποστολή άνω των 70 ευρώ

σχύει για παραγγελίες 61.95 ευρώ και άνω χωρίς ΦΠΑ και βάρος μέχρι

3 κιλά. Εξτρα χρέωση 1.24 ευρώ ανά κιλό, πέραν των 3 κιλών

Γραφτείτε  δωρεαν συνδρομητές για να μαθαίνετε πρώτοι για τις προσφορές μας, τα νέα μας προιόντα και για άλλα πολλά. Απλά γράψετε πιο πάνω το mail σας!

κυπρεικα 2021

+30 211 1175620

shop@kypreika.net

 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19

Oλα τα ΚΥΠΡΕίΚΑ , ταχινόπιτες, χαλλουμωτές Κυπριακά Σάντουιτς ,  μερακλίδικος καφές και μεγάλες προσφορες στο  φυσικό μας κατάστημα στην ΑΥΛΩΝΟΣ 113 , ΤΚ 10443 ΑΘΗΝΑ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:¨ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.00 π.μ - 13.00 μμ. ΣΑΒΒΑΤΟ:7.00πμ-1.00μμ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 

Λόγω των έκτακτων συνθηκών με την πανδημία και τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις ταχυμεταφορές, αναστέλλονται οι αποστολές προϊόντων ψυγείου καθώς επίστης και οι αποστολές με αντικαταβολή για να αποφεύγεται η περιττή έκθεση όλων στον Covid 19.

 

Κυπρέϊκα νέα.!
  • Kypreika Facebook page
  • Kypreika on Twitter
  • Kypreika Google+ page

Copyrights © Kypreika 2015-2021  including content and design